fbpx

Bli Venn Uten Grenser

Vi bygger vennskap for livet. Mange av de barna som vi hjelper, står i en relasjon med trygge medarbeidere – ansatte og frivillige – som følger dem tett i hverdagen. I det lokale arbeidet i Øst-Europa, møter de ikke bare voksne men de møter barn og unge i samme livssituasjon. Vi inviterer deg inn i dette felleskapet og ønsker å knytte vennskap på tvers av landegrenser.

Kjærlighet i praksis. Det er ikke så lett å gjøre lekser, når mamma og pappa ikke kan lese. Da kan vi tilby leksehjelp og hjelpe barna slik at det er grunnlag for videre vekst og utdanningsmuligheter.  Dette er ett av mange eksempler som vi kan vise til.  I vårt arbeid ønsker vi å se barna og hjelpe dem til å realisere sine drømmer.

Måltidet Det viktigste av alt er å gi dem et godt måltid.  Barn som er mette og glade, danner et godt utgangspunkt for å jobbe med skolearbeid og andre aktiviteter som støtter barna i deres hverdag.

Jeg vil bli venn

Jeg ønsker å gi håp og fremtid med følgende månedsbeløp:

Please select amount

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Jeg har støttet Misjon Uten Grenser i mer enn 15 år. De gjør en fantastisk jobb! Jeg har selv sett at hjelpen kommer frem, og at det finnes en vei ut av elendigheten.

Marianne Juvik Sebø, Artist

Vi i Kanal 10 er takknemlige for å stå sammen med dere. Jeg har selv sett arbeidet dere gjør i Romania. Dere forandrer liv!

Edward John, TV sjef

Som lærer på Grenland folkehøyskole er det en glede å samarbeide dere. Jeg og mine elever var med dere til Moldova. En tur som forandret oss.

Randi Irene Helgøy, Lærer

 

Hvordan bruker vi pengene

Formål (84%)
84%
Administrasjon (3%)
3%
Innsamling (13%)
13%
 

Som venn får du:

Informasjon

Facebookgruppe, Instagram, Epost

Vårt magasin

4 ganger årlig og annen viktig informasjon.

Vennetur

Mulighet for å møte barna du hjelper

 
Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og føre statistikk