Om stillingen

Misjon Uten Grenser søker en trygg og moden leder som skal lede virksomheten i Norge. Vi ønsker å fornye og styrke vårt arbeid, og vi søker deg som kan bidra til gode resultater og videreutvikling av vårt arbeid i henhold til vår visjon, oppdrag og verdier.

Som generalsekretær vil du lede en stab med et stort engasjement for å hjelpe medmennesker. Vi ønsker en visjonær og innovativ endringsleder med erfaring fra innsamlingsarbeid/humanitært arbeid, som sammen med det norske teamet kan synliggjøre og styrke vårt oppdrag; å gi humanitær hjelp og formidle evangeliet i våre feltland.

Som generalsekretær vil du lede arbeidet i Norge og rapportere til det nasjonale styret og internasjonal CEO. Generalsekretæren er et viktig bindeledd mellom den norske avdelingen og det internasjonale fellesskapet i Mission Without Borders. Du vil ha hovedansvaret for kontakt med og utvikling av relasjoner til givere og samarbeidspartnere og ellers synliggjøre Misjon Uten Grensers arbeid i Norge. Din evne og vilje til samhandling og dine mellommenneskelige egenskaper vil derfor være av avgjørende betydning.

Vi ser etter deg som fremstår uredd, lydhør og samlende, og som evner å kombinere strategisk tenking med operativt arbeid. Gjennomføringskraft og gode kommunikasjonsevner er en forutsetning. Gode engelskkunnskaper er viktig og relevant utdanning er en fordel. Vi ser etter en godt forankret kristen leder som kan utøve et åndelig lederskap og som vektlegger det kristne kallet til å tjene vår neste. Godt kjennskap til norsk kirkevirkelighet er en fordel.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling som gir den rette kandidaten store muligheter til å påvirke utviklingen i et viktig arbeid. Misjon Uten Grenser har godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsavtaler. Lønn etter avtale.

Arbeidssted vil være i våre moderne kontorlokaler i Porsgrunn. Det må påregnes noe reisevirksomhet nasjonalt og enkelte reiser internasjonalt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Curio Consulting ved Erling Ekroll tlf. 977 24 771 eller Organisasjonsleder Harald Hem, tlf. 952 54 644.

Søknader med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 02.08.2019

MISJON UTEN GRENSER er en tverrkirkelig diakonal organisasjon tilsluttet Norsk Råd for Misjon og Evangelisering (NORME). Vi er del av den internasjonale misjons- og hjelpeorganisasjonen Mission Without Borders International som ble grunnlagt i 1960. Arbeidet i Norge startet i 1982. Vi arbeider blant barn og familier i 6 av Europas fattigste land: Albania, Bosnia/ Hercegovina, Bulgaria, Moldova, Romania og Ukraina og driver innsamlingsarbeid i 11 land. Misjon Uten Grensers formål er å gi Guds Ord og omsorg til mennesker i Øst-Europa som strever, og gjennom det hjelpe dem til å skape seg et trygt og verdig liv. I våre giverland er formålet å informere om behovene i Øst-Europa og inspirere til engasjement for misjon og felleskap med Gud.

Sted: Porsgrunn
Fulltid

 -Jeg tenker i grunnen at alt bare var en drøm, sier 10 år gamle Amarilda fra Albania. I fjor deltok hun på sommerleir for aller første gang.

I 16 år har flittige grenlandsdamer sortert og brettet klær hos oss på Moen 9 i Porsgrunn. Nå trenger vi flere på laget, og håper du har lyst til å bli med.

Alina trodde hun var født til et liv i fattigdom. Så fikk hun stipend til utdanning, og alt forandret seg.

Livja og familien måtte reise fra alt som var kjent og kjært i jakten på et bedre liv. Nå gir en fadder dem nytt håp.

-At Misjon Uten Grenser kom inn i livet vårt, har gitt meg trygghet. Jeg vet at det er noen som bryr seg om meg og barna mine, sier firebarnsmoren Aliona.  

Irina  fra Bulgaria (59) var en gang sykepleier på et velrennomert sykehus. I dag bor hun på gata.

Det er slett ingen selvfølge å gå inn i 2019 med forventninger og tro på et fantastisk år. Men om vi ser hverandre og hjelper hverandre, kan det bli veldig bra.