Miranda (45) var sliten og deprimert etter mange år som fattig alenemor. Nå gir en bugnende grønnsakshage håp om en bedre framtid for henne og barna.  

Hverdagen for fattige ukrainere har gått fra vondt til verre. 
– Be for landet vårt, ber bonden Oleksander (38) innstendig.

– Det betyr så mye at vi ikke er glemt og forlatt i vår største krise, sier Olga fra Ukraina.

I Øst-Europa bor det familier som er så fattige at de ikke har råd til å sende barna på skolen. Små barn må jobbe i stedet for å lære å lese og skrive. Slik skal det ikke være.

I videoen får du et lite innblikk i hjelpeinnsatsen du har vært med på. Tusen takk for all hjelp du har gitt til krigsrammede Ukrainere.


Innsatsen blant våre medarbeidere og frivillige i Øst-Europa er enorm, men sannheten er at vi ikke kunne gjort noe av dette uten støtten fra deg. Engasjementet for å hjelpe Ukraina har vært STORT og det er vi enormt takknemlige for.

Ingen vet når denne krigen ender. Men behovene for hjelp kommer til å være der lenge etter flyalarmen har stilnet. Og det skal vi også være.

Tusen takk for din støtte.

Klikk her for å gi en gave til arbeidet vårt blant krigsrammede i Ukraina.

- Hilsen Kristina

Mange av oss berøres sterkt av det vi leser om eskalerende spenninger i Øst-Ukraina for tiden, mens mange av dem som bor i området, har mer enn nok med dagens presserende behov. 

I dag skal det handle om strømpriser. Først og fremst i de landene vi i Misjon Uten Grenser arbeider. Men la meg først komme med en personlig bekjennelse: Gjennom et langt liv har jeg reflektert altfor lite over strømprisene. 

Mens bombene fortsetter å hagle over Ukraina, jobber Misjon Uten Grensers medarbeidere i Øst-Europa hardere enn noen gang, for å hjelpe mennesker i nød.