fbpx

Norske bedrifter støtter Misjon Uten Grensers arbeid blant fattige mennesker i Øst-Europa. Isola, Viking, Økonomi sko, NSB, Rica hotell og Extra Leker er bare noen eksempler på bedrifter som gir av sitt overskuddslager.

 

På et drøyt år har vi sendt over 15 000 par cherroxer fra Viking Footwear, vi har sendt 100 000 fleecetepper fra NSB og godt over 200 tonn taktettingsmiddel fra Isola. Varme sko og tette tak gjør det lettere å komme seg gjennom en kald vinter.

Det er flere grunner til at bedriftene har varepartier de ikke kan bruke. Vi har fått både såpe og nye cherroxer på grunn av feil fargenyanse. Fra NSB får vi fleecetepper som de ellers hadde kastet etter en gangs bruk. Vi har fått flotte madrasser fra hotellkjeden Rica fordi de bytter ut madrassene sine hvert fjerde år.

For Misjon Uten Grenser betyr samarbeidet at vi kan sende store partier med gode varer til fattige i Øst-Europa. Varene blir tatt i mot med stor glede og takknemlighet av mennesker som lever i fattigdom og ikke har råd til verken mat eller klær.

Vi har mange bidragsytere, men trenger likevel flere. Dersom din bedrift ønsker å støtte Misjon Uten Grensers arbeid, kan dere delta i vårt bedriftspartnerprogram. Lurer du på om det du har er noe vi kan bruke? Ta kontakt. Kanskje trenger vi akkurat deg. Vi er en liten organisasjon og kan lage spesialløsninger for den enkelte bedrift.

Ved større gaver får bedriften tilbakemelding med bilder og dokumentasjon på at varene er kommet fram dit den skal.

Følg vår facebook-side Det nytter, og se bilder fra arbeidet i Øst-Europa.

Vipps din gave til #517796

Merk betalingen med din adresse

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og føre statistikk