fbpx

Misjon Uten Grensers sommerleire gir framtid og håp til fattige barn i Øst-Europa.

- Jeg liker alt her jeg, strålte 10 år gamle Olenka fra Ukraina, da hun var på leir.

 

- Det er morsomt å være på sommerleir. Jeg har fått mange nye venner og leirlederne er snille, forteller den aktive jenta. Olenka er sporty og med på det meste.

Aller best liker hun løping og ballspill

- Det er aldri kjedelig her, legger hun til.

En vanskelig hverdag

Olenka kommer fra en stor og fattig familie i Ukraina. Foreldrene jobber hardt for å forsørge barna sine, men det er ikke lett å få endene til å møtes. Olenka og søsknene bor hjemme, men er på barnehjem på dagtid. Der går de på skole og får ekstra oppfølging på grunn av den vanskelige situasjonen familien er i.

Blir kjent med Jesus på leir

- Vi lærer om Gud også, forteller Olenka, som følger nøye med når lederne forteller fra Bibelen. Dessuten er hun skikkelig god til å huske bibelvers.

- "Jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker, jeg vil gi dere framtid og håp," siterer Olenka.

Omsorgsfulle ledere

- Jeg er veldig glad i Svetlana, sier Olenka og kaster et blikk på leirlederen som har hovedansvaret for Olenka og åtte andre barn.

- Olenka har et spesielt fint smil, som jeg la merke til med en gang. Hun er en positiv jente som sprer mye glede, hun er omtenksom og omsorgsfull, sier Svetlana mens holder kjærlig rundt en litt brydd jente.

Minner for livet

Kvelder rundt et sprakende bål, nye venner, god mat, mette mager, omsorgsfulle ledere og Jesus i sentrum! Slik er det å være på leir. Tiden går bare så alt for fort. Men med gode minner fra en lykkelig sommer er det likevel litt lettere å takle alt som er vondt å vanskelig i hverdagen, hjemme eller på barnehjem.

- Tusen takk for en fantastisk uke, avslutter Olenka.

Bli med på å sende fattige barn på sommerleir. Send SMS misjon til 2300 (200,- pr. melding)

Du kan også gi med kredittkort her!

Vipps din gave til #517796

Merk betalingen med din adresse

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og føre statistikk