fbpx

Tusenvis av fattige barn fra Øst-Europa gleder seg i disse dager til å dra på sommerleir med Misjon Uten Grenser. 10 år gamle Yaroslava fra Ukraina er en av dem.

 

Sol, sang og latter, bare tær i mykt gress, sene kvelder rundt et sprakende bål og vennskap for livet. Slik er det å være på sommerleir.

Å få lov til å dra på leir med Misjon Uten Grenser, er for veldig mange fattige barn i Øst-Europa det aller beste som kan skje. De har hørt så mange flotte historier om uforglemmelige sommerdager langt borte fra den triste hverdagen.

10 år gamle Yaroslava fra Ukraina er en av dem som har hørt, beundret, drømt og lengtet. Bare noen måneder gammel ble hun forlatt av moren sin og har vokst opp på barnehjem. Hun har sett venner og klassekamerater komme hjem med store smil om

munnen etter opphold på leir.

Yaroslava pleier å dra hjem til faren sin i ferier. Han bor i nærheten, men er svært fattig og har ikke mulighet til å ha den daglige omsorgen for henne. Han håper bare av hele sitt farshjerte at framtiden hennes kan bli bedre enn fortiden. Verken han eller Yaroslava vet hvor moren dro den dagen for 10 år siden. De har ikke hørt noe fra henne siden. Uvissheten og usikkerheten tærer på en liten jente som savner mammaen sin. Kommer hun noen gang tilbake?

Misjon Uten Grenser kan ikke gi Yaroslava svar, men vi kan oppfylle et annet stort og inderlig ønske. Ønsket om å dra på sommerleir! Om ikke mange dagene skal Yaroslava få løpe barbeint i mykt gress, leke, spise god mat, bli kjent med Jesus og kjenne varmen fra omsorgsfulle ledere som bryr seg om akkurat henne. Hun skal få oppleve at livet kan smile.

- Jeg gleder meg til å få oppleve alt selv og se alt med egne øyne, sa Yaroslava veslevoksent da hun fikk vite at hun var blant de heldige, før hun lot jubelen bryte skikkelig løs med splitthopp på gulvet:

- Hurra, jeg skal på sommerleir!!

Bli med på å sende fattige barn på sommerleir. Send SMS misjon til 2300 (200,- pr. melding)

Du kan også gi med kredittkort her!

Vipps din gave til #517796

Merk betalingen med din adresse

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og føre statistikk