Gi skolesekk!

Vi vet at skole og utdanning er en vei ut av fattigdommen. Derfor vil vi dele ut over 6000 skolesekker fulle av skoleutstyr til barn i Øst-Europa.

Når Cristian starter skolen i september, vil ingen følge ham eller oppmuntre ham. Han får ikke ny skolesekk eller nytt pennalhus. Han har heller ikke et ordentlig sted å gjøre lekser. Cristian er mer opptatt av om han får spise seg mett i morgen, enn han er av å begynne på skolen. Sjansen er stor for at han aldri kommer til å fullføre grunnskolen.

Men det er hvis han ikke får hjelp!

40 % av barn i Romania lever under fattigdomsgrensen. 12 % går ofte sultne til sengs. Cristian er en av dem. Når han blir voksen, er sjansen stor for at han bringer denne arven videre til sine barn. Men det er hvis han ikke får hjelp!

Vi vet at skole og utdanning er en vei ut av fattigdommen. Derfor vil vi dele ut over 6000 skolesekker fulle av skoleutstyr til barn i Øst-Europa. Gjennom etterskoletids-ordningen ved våre misjonsentre, vil vi også gi leksehjelp, mat og omsorg til barn som virkelig trenger det.

Ved å gi en skolesekk full av skoleutstyr, hjelper du barn som Cristian til å ta de første skrittene på veien ut av fattigdom. Slik kan du være med på å forandre et liv og bygge en fremtid.

Takk for at du bryr deg!

For bare kr 200,- kan du være med å hjelpe.

Gi på SMS, send sekk til 2300

200 kr blir trukket fra din telefonregning

Gi online

mangler
mangler

mangler

mangler

mangler

mangler

mangler

mangler

mangler

mangler

Invalid Input

Invalid Input

DIBS - Payments made easy

Vi bruker DIBS for å sikre trygg betaling. Lagring og behandling av informasjon følger Personopplysningsloven.

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og føre statistikk