fbpx

Vi behandler alle opplysninger om våre givere (f.eks. navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og bidrag som er gitt) strengt konfidensielt. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med våre givere, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjon og innsamling av midler for Misjon Uten Grenser. Behandlingen skjer i henhold til Personvernlovgivning.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av innrapportering av skattefradrag etter givers anmodning. Unødvendige opplysningene vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen. Behandlingsansvarlig er Generalsekretær Runar Byberg.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Alle kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes.

Du kan kontakte oss på tlf 35 56 91 10 dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å bli slettet eller inngå faste giveravtaler.


Betalingsvilkår 

Betalinger som gjennomføres via vår nettside gjennomføres ved bestilling. 

Betalingsløsningene vi tilbyr er: Vipps, Visa eller Mastercard. Du kan også opprette avtalegiro i nettbank.

Det er ingen bindingstid for fadderskap eller fast givertjeneste. Ved regelmessige trekk, løper avtalen til den sies opp. Ved ønske om å avslutte avtale om faste betalinger, vennligst gi skriftlig beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på 35 56 91 10.

 

Vipps din gave til #630614

Merk betalingen med din adresse

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og føre statistikk